Facebook

Wie zijn wij?

Bij MyUnderwear24.be kan u sinds 1 juni 2010 online uw ondergoed kopen. Wij bieden u een brede collectie ondergoed aan voor dames, heren, jongens en meisjes (vanaf 4 jaar) van topmerken zoals Bjorn BorgCalvin KleinDieselTommy Hilfiger Hom,SchiesserSloggiDimJack&JonesPiecesTriumphClaesen'sMarc O'PoloOdlo en Eminence.

Waarom kopen bij MyUnderwear24.be?
  • Wij zijn een Belgische onderneming met hoofdzetel in Halle ten zuiden van Brussel.
  • Wij werken rechtstreeks samen met de Belgische verdelers van bovenstaande merken. Hierdoor zijn wij steeds mee met de belangrijkste trends op vlak van ondergoed in België en staan wij garant voor de kwaliteit die we verkopen.
  • Wij houden steeds een voorraad aan van het ondergoed dat we verkopen. Hierdoor kunnen wij direct uit voorraad leveren.
  • Wij verzenden gratis over heel België vanaf een bestelling van € 30. Ook naar Nederland en andere landen leveren wij gratis vanaf een minimum bestelbedrag.
  • Wij bieden de keuzemogelijkheid uit verschillende verzendwijzen via Bpost. Meer info hierover vindt u hier.
  • Wij zijn als webshop natuurlijk 24 u op 24 open. U hoeft dus niet meer het huis uit en kan op eender welk moment bij ons terecht om uw favoriete ondergoed te kopen.
  • Naast het echte ondergoed zoals slipsshortsboxers en wijde boxershortsstringstopshemdjes en T-shirts bieden wij bovendien ook kousenshapewearthermisch ondergoed en zwembroeken voor heren aan.

 

Voor een meer uitgebreide uitleg van onze voordelen kan u steeds een kijkje nemen op onze klantenservice. Mocht u vragen hebben of op zoek zijn naar een specifiek model of merk kan u ons natuurlijk altijd mailen op info@myunderwear24.be.
 
Toon Hermans
CEO

 
MyUnderwear24
NV Ticom
Alsembergsesteenweg 9
1500 Halle
België
 
Mail: info@myunderwear24.be
Tel.: ++32 (0)2/308 87 45
 
BE 0820.813.505
RPR Brussel