Facebook

Klantenservice

MyUnderwear24 verkoopt uitsluitend ondergoed van gekende merken aangekocht bij de officiële verdelers van deze merken. Hierdoor staan wij garant voor de hoogstaande kwaliteit van de door ons aangeboden producten. Bij MyUnderwear24 kan u ondergoed voor dames, heren, jongens en meisjes online kopen van topmerken als Bjorn Borg, Calvin Klein, Diesel, Tommy Hilfiger, Hom, Schiesser, Sloggi, Dim, Triumph, Claesen's, Marc O'Polo, Odlo, Jack&Jones, Olaf Benz, Pieces en Eminence.
 
Naast ondergoed bieden wij ook een ruim keuze aan kousen voor dames, herenkousen en panty's voor dames. Bovendien hebben wij in het voorjaar ook een uitgebreide collectie in zwembroeken voor heren.

Bij MyUnderwear24 kan u uw ondergoed online bestellen. Voor elke bestelling ontvangt u een e-mail ter bevestiging. Deze e-mail bevat alle details van uw bestelling zoals de bestelde producten, de hoeveelheden, de prijs, het afleverdres, het facturatieadres enz.

Via 'Mijn account' kan u op elk moment een factuur afdrukken van uw bestelling.

MyUnderwear24 garandeert steeds de prijzen en aanbiedingen zoals ze zijn afgebeeld op de website. Alle prijzen worden vermeld inclusief 21 % BTW.
Bij MyUnderwear24 kan u steeds ondergoed kopen aan een voordelige prijs. Let op de afgeprijsde producten en devoordeelpacks. Deze producten kan u eenvoudig terugvinden via de linkerbalk "Selectie verfijnen".

Dankzij een SSL certificaat geverifieerd door Comodo zijn al uw gegevens bij MyUnderwear24 strikt beveiligd. Zo blijven uw gegevens steeds vertrouwelijk en niet leesbaar door derden. Deze SSL beveiliging is zichtbaar op het moment dat u start met de afrekening in de adresbalk waar het webadres wordt voorafgegaan door de vermelding https:// en de afbeelding van een hangslot.

Alle online betalingen gebeuren via OGONE. Het Ogone platform voldoet aan de strengste internationale veiligheidsnormen voor online betalingen. Voor meer info zie www.ogone.be. 

U kan online betalen met een Visa- of Masterkaart, via de Bancontact/Mister Cash betaalknop of de Belfius Pay Button. Nederlandse klanten kunnen ook betalen via Ideal. Uw bestelling wordt behandeld van zodra we akkoord krijgen van de instelling voor de beveiligde bankbetaling en OGONE. Dit laatste neemt gewoonlijk slechts enkele minuten in beslag. 

Daarnaast kan u ook betalen per overschrijving. Indien u kiest voor deze betaalwijze wordt het rekeningnummer en het te betalen bedrag meegedeeld in de e-mail ter bevestiging van uw bestelling. Wij behandelen uw bestelling van zodra het verschuldigde bedrag op onze rekening komt. Doordat het betalingsverkeer tussen banken doorgaans wat meer tijd vraagt kan dit enkele dagen duren. 

Voor betalingen per overschrijving van buiten België bent u, door de regelingen met betrekking tot internationale betalingen vanuit de banken, verplicht ons IBAN en BIC nummer te vermelden bij uw betaling.

Betalingsgegevens: 

N.V. Ticom
Alsembergsesteenweg 9
1500 Halle

Rekeningnummer Dexia 068-8895009-39

IBAN BE13 0688 8950 0939

BIC  GKCCBEBB 

Alle via MyUnderwear24 verkochte producten zijn op voorraad in onze magazijnen.
 
Producten die besteld worden op werkdagen vóór 14 u worden, indien online betaald, nog dezelfde dag verzonden via Bpost. Voor leveringen in België en Nederland wordt uw bestelling, bij een normale werking van Bpost, de volgende werkdag geleverd op het verzendadres.
 
Bestellingen betaald per overschrijving worden onmiddellijk verstuurd van zodra het betaalde bedrag op onze rekening komt.
 
Voor leveringen buiten België en Nederland komen er 1 à 2 (voor Luxemburg) tot 5 werkdagen bij bij de voorgaande levertermijnen.
 
Indien een product uitzonderlijk niet of onvoldoende in voorraad is laten wij u via e-mail een latere leveringsdatum weten. Mocht u niet akkoord gaan met de vertraging kan u natuurlijk uw bestelling wijzigen of annuleren. In dat geval betalen wij u de geannuleerde bestelling terug of wordt bij een gewijzigde bestelling het mogelijks teveel/te weinig betaalde bedrag teruggestort/bijkomend gefactureerd.
 
Mocht, in geval van problemen bij de bezorger, de leveringsdatum met 15 werkdagen overschreden worden vragen wij u ons hiervan te informeren via e-mail. In dat geval kan u uw bestelling annuleren en storten wij u binnen de 10 werkdagen het betaalde bedrag terug op uw rekening.
 
Mocht, in geval van leveringsproblemen bij de leverancier, de leveringsdatum met 15 werkdagen overschreden worden wordt u hiervan door ons geïnformeerd via e-mail. In dat geval kan u uw bestelling annuleren en storten wij u binnen de 10 werkdagen het betaalde bedrag terug op uw rekening.

Voor bestellingen van ondergoed met leveradres in België:

 • is de verzending gratis indien de waarde van de bestelling € 30 of meer bedraagt
 • betaalt u € 3,95 verzendkosten indien de waarde van de bestelling kleiner is dan € 30

 

Voor bestellingen met leveradres in Nederland en Luxemburg:

 • is de verzending gratis indien de waarde van de bestelling € 40 of meer bedraagt
 • betaalt u € 5,95 verzendkosten indien de waarde van de bestelling kleiner is dan € 40

 

Voor bestellingen met leveradres in FrankrijkDuitsland en Groot-Brittannië:

 • is de verzending gratis indien de waarde van de bestelling € 50 of meer bedraagt
 • betaalt u € 7,95 verzendkosten indien de waarde van de bestelling kleiner is dan € 50

 

Voor bestellingen met leveradres in alle andere EU landen:

 • is de verzending gratis indien de waarde van de bestelling € 70 of meer bedraagt
 • betaalt u € 9,95 verzendkosten indien de waarde van de bestelling kleiner is dan € 70

 

Gelieve ons te contacteren voor verzendingen buiten de Europese Unie.

Voor leveringen in België heeft u de keuze uit volgende verzendwijzen:
 
Verzending in een brievenbuspakket:
 • Past in de brievenbus; niet nodig dus om thuis te zijn bij de levering
 • Enkel voor bestellingen met een bestelbedrag van maximum € 50
 • Bestelde artikelen worden mogelijk uit de originele verpakking gehaald zodat ze in het pakket passen. Indien u de artikelen in de originele verpakking wenst geleverd te krijgen (bijvoorbeeld in geval van een geschenkverpakking) kiest u dus best voor een andere verzendwijze.
 • Uw brievenbus moet voldoen aan de minimum afmetingen bepaald door Bpost: opening van minimum 23 cm breed x 3 cm hoog en voldoende groot en diep (minimum 20 cm) om enveloppen van C4 formaat (32,4 cm x 22,9 cm) te ontvangen
 • Geen online opvolging van uw pakket mogelijk
Verzending in een pakket van Bpost:
U heeft de keuze tussen tussen:
 • Bpack@Home: de postbode levert uw pakje de volgende werkdag thuis, op het werk of op een ander adres naar keuze. Indien er niemand aanwezig is wanneer de postbode langskomt krijgt u een zendingsbericht in uw brievenbus. U kan dan kiezen om het pakket op te halen in een postkantoor in de buurt of u kan bellen om het gratis een tweede keer te laten aanbieden wanneer u u wel aanwezig bent.
 • Bpack@Bpost: u laat uw pakje de volgende werkdag afleveren in één van de 1 100 postkantoren of postpunten en haalt het daar af op het moment dat u het beste past. U kan het postkantoor of postpunt kiezen via de zoekmotor die u bij het bestelproces op onze website te zien krijgt. Hierin ziet u ook alle praktische info zoals de openingsuren en de ligging met adres en plannetje. Van zodra uw pakje daar geleverd is wordt u verwittigd via sms of email.
 • Bpack 24/7 pakketautomaat: u laat uw pakketje de volgende werkdag leveren in één van de Bpack 24/7 pakketautomaten. U vindt deze op een aantal drukbezochte plaatsten verspreid over België via de zoekmotor die u bij het bestelproces op onze website te zien krijgt. Van zodra uw pakje beschikbaar is in het gekozen pakketautomaat wordt u verwittigd via sms of email.
Bij al deze verzendwijzen in een Bpack pakket kan u uw pakket online opvolgen via www.bpost.be/track.
 
 
Voor leveringen in alle andere EU landen: verzending met een Bpack world pakket
 • Levering bij u thuis of op een ander adres naar keuze
 • Handtekening bij ontvangst
 • In geval van afwezigheid krijgt u een zendingsbericht in uw brievenbus en kan u uw pakket ofwel afhalen in een afhaalpunt ofwel kan u het gratis een tweede keer laten aanbieden
 • Online opvolging van uw pakket via www.bpost.be/track

U kan de status van uw bestelling op elk moment opvolgen door in te loggen via "Mijn account". Daarnaast kan u ook steeds nakijken welk model van ondergoed u in het verleden heeft gekocht. Op die manier kan u makkelijk eenzelfde product bijbestellen.

Tijdens het verwerken van uw bestelling wordt u systematisch op de hoogte gehouden via mail. Zo ontvangt u een mail bij ontvangst van de bestelling, indien u betaalt per overschrijving een mail met de factuur en een mail wanneer uw pakket wordt verzonden.

U heeft de mogelijkheid, binnen de 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering van uw bestelling, een product om te ruilen. U heeft het recht, binnen de 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering van uw bestelling, uw aankoop te herroepen.

Omruiling:

In dit geval dient u ons onmiddellijk na levering te verwittigen via e-mail en de producten terug te sturen binnen de 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering. Wij vragen u in de e-mail aan te geven tegen welk product u uw aankoop wenst om te ruilen. Omruiling kan enkel indien het product niet gebruikt is en de verpakking onbeschadigd is en wordt meegestuurd. Indien u het product wenst om te ruilen tegen een product van een andere waarde wordt het saldo teruggestort/extra gefactureerd naargelang het geval. De verzendkosten en het risico van het terugsturen van een product voor omruiling zijn ten laste van de klant. Bij omruiling neemt MyUnderwear24 de verzendkosten van het opnieuw op te sturen product éénmalig voor haar rekening.

Herroeping:

U heeft het recht uw aankoop te herroepen, zonder betaling van een boete en zonder opgave van een motief, binnen de 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de dag van de levering van uw artikel.

In dit geval vragen wij u ons zo snel mogelijk na ontvangst van de goederen te verwittigen via e-mail en de producten terug te sturen maximum binnen de 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering. Dit kan enkel indien het productniet gebruikt is en de verpakking onbeschadigd is en meegestuurd wordt. De verzendkosten en het risico van het terugsturen van een product zijn ten laste van de klant. Bij herroeping betaalt MyUnderwear24 u ten laatste binnen de 14 kalenderdagen na ontvangst van de teruggestuurde producten de aankoopprijs en de kosten voor verzending naar de klant terug.

Bij omruiling en verzaking dient u de de producten terug te sturen naar het volgend adres:

N.V. Ticom
Alsembergsesteenweg 9
1500 Halle
België

Via "Mijn account" kan u ten alle tijde uw persoonlijke gegevens nakijken of aanpassen. Op die manier beheert u zelf uw gegevens en kunnen wij uw bestellingen steeds volgens uw wensen afhandelen.

MyUnderwear24 biedt ondergoed aan van gekende en betrouwbare merken. Op die manier garandeert MyUnderwear24 de kwaliteit van de geleverde producten.

Mocht na levering toch blijken dat een product fabricagefouten vertoont vragen wij u dit product terug te sturen en sturen wij u zonder verzendkosten een nieuw product (hetzelfde product of in overleg bepaald alternatief product) ter vervanging. Wij betalen u binnen de 10 werkdagen de verzendkosten voor het teruggestuurde product terug.

Wij vragen u deze onregelmatigheid onmiddellijk bij ontvangst te melden.

Indien u op de hoogte wil blijven van onze nieuwigheden in ondergoed en onze regelmatige acties of promoties kan u zich inschrijven op onze nieuwsbrief.

Mocht u nadien wensen onze nieuwsbrief niet meer te ontvangen kan u zich steeds uitschrijven via "Mijn account".

Om u goed te kunnen bedienen houden wij een aantal persoonsgegevens bij.

De belgische wetgeving voorziet dat ondernemingen die persoonsgegevens verzamelen de toestemming moeten hebben van de betrokken persoon.

Wij verbinden ons ertoe uw gegevens nooit door te geven aan derden.

U kan op eenders welk moment uw persoonsgegevens inkijken, wijzigen of geheel of gedeeltelijk laten schrappen. Dit kan door in te loggen op "Mijn account" op de website van MyUnderwear24 of door een e-mail te sturen naarinfo@myunderwear24.be met uw vraag tot wijziging of schrapping.